En hel aften på Gastromé med Chef’s table

En hel aften på Gastromé med Chef’s Table.

Vi var 4 afsted til denne aften på fine Gastromé i Århus, og ville have hele turen igennem køkkenet. Vi ankom ca. kl. 1800 og var ikke færdige før efter midnat. Her kan du læse menuen.

1. Den første snack, bøge-røget okseslag med creme fraiche 48% og knækbrød.

Kalix med rygeost i sprødt kræmmerhus.

Svampechips med Karl Johan.

Hjemmesylt med gedefriskost og sprød hirse.

2012 Cremant d’alsace, ’extra brut’, Rieffel.

2. Caviar-kærnemælk-paranød.

Champagne ‘Brut reserve’, Philippe Gonet.

3. Profiteroles med krabbesalat, æble og purløg.

Dejligt brød. Hele aftenen! Der blev konstant fyldt op.

 

4. Torskekæber – æggeblomme – agurk – silderogn.

2015 Muscadet sur lie, Beau soleie, Loire, Frankrig.

5. Jomfruhummer – blomkål – brunet smør.

2015 Chardonnay ’le village’ Pays d’oc, Frankrig.

6. Hjertemuslinger – majs – caviar.

2014 Vale d. maria branco, Douro, Portugal.

7. Århushummer – beurre blanc – rogn.

2013 Arbois chardonnay ’les brûlees’, st. Pierre, Frankrig.

8. Nye kartofler – spæde porrer – trøffel.

2015 weisser burgunder ’s’, schäfer-frölich, nahe, Tyskland.

9. Foie gras – kirsebær – brioche.

2010 lbv, Passadouro, Portugal.

10. Lam – rødbede – sichuan-peber.

2012 Corbières ’classique’, dom. de la cendrillon, Frankrig.

11. Fransk vagtel – kantareller – gule beder.

2012 ’Profasio’, massimago, valpolicella, Italien.

12. Biodynamisk rå hinge – tomat – piment.

2015 Pinot gris (orange), Don Martinborough, New Zealand.

12. Is til ikke-oste spisere.

13. Stikkelsbær – ymer – dildgranité.

Egen agurkejuice med stikkelsbær, dild og lokal snaps.

14. Sensommerbær – hyld – syrnet fløde.

2014 Solaris auslese edelsüss, georg forster, Tyskland.

15. Café avec douce

En helt igennem lækker aften.❤️ Vi blev holdt kyndigt i hånden af søde tjenere, der gav os en virkelig god oplevelse. Mad, vin og atmosfære gik op i højere enhed og stemningen i rummet var hyggelig og nede på jorden. Høj kvalitet. Bedste anbefalinger herfra. 🙂