Blog

En Aften i fisken og skaldyrenes tegn, en lækker 7-retters på formidable Restaurant ET i Aarhus.

Snack: Østers La Perle Blanc, Agria kartoffel, Krokette med taskekrabbe og Fiskeskind med grøn thé og wasabi.

Stenbidder og silderogn med pank, salturt, friskost og estragon granité.

Kammuslinger med miso, franske østers, æggeblomme og hvide beder.

Ika-Tamago-Miso

Octopoda-Mojo-Iberico-Sofrito

Vesterhavstorsk med sortiment af løg, røget marv og sauce Vin Rouge.

Stegt pighvar med skummende persille, “brændt” smør og ravioli med braiseret kalv.

Bounty 2017, kokos, kokos, kokos og kokos.

Pris pr. kuvert incl. vinmenu 1300kr.

Tusind tak for en fantastisk aften.

Gastroweek 2017

Valget af dette års Gastroweek oplevelse,  faldt i år på Hotel Royal.

Tirsdag 14. Februar.

Vi havde bord fra 17.45-19.45, tid nok til at indtage en 3-retters menu: 

Forret: Carpaccio af helleflynder med variation af selleri og dildemulsion og hjertemuslingesauce


Hovedret: Grillet Grambogård svinenakke med piment, basilikum, oliven og sauce Calvados


Dessert: Jordskokke-iscreme med saltet karamel, praline og appelsin


Det var et par hyggelige timer, til kun 250kr.

En hel aften på Gastromé med Chef’s table

En hel aften på Gastromé med Chef’s Table.

Vi var 4 afsted til denne aften på fine Gastromé i Århus, og ville have hele turen igennem køkkenet. Vi ankom ca. kl. 1800 og var ikke færdige før efter midnat. Her kan du læse menuen.

1. Den første snack, bøge-røget okseslag med creme fraiche 48% og knækbrød.

Kalix med rygeost i sprødt kræmmerhus.

Svampechips med Karl Johan.

Hjemmesylt med gedefriskost og sprød hirse.

2012 Cremant d’alsace, ’extra brut’, Rieffel.

2. Caviar-kærnemælk-paranød.

Champagne ‘Brut reserve’, Philippe Gonet.

3. Profiteroles med krabbesalat, æble og purløg.

Dejligt brød. Hele aftenen! Der blev konstant fyldt op.

 

4. Torskekæber – æggeblomme – agurk – silderogn.

2015 Muscadet sur lie, Beau soleie, Loire, Frankrig.

5. Jomfruhummer – blomkål – brunet smør.

2015 Chardonnay ’le village’ Pays d’oc, Frankrig.

6. Hjertemuslinger – majs – caviar.

2014 Vale d. maria branco, Douro, Portugal.

7. Århushummer – beurre blanc – rogn.

2013 Arbois chardonnay ’les brûlees’, st. Pierre, Frankrig.

8. Nye kartofler – spæde porrer – trøffel.

2015 weisser burgunder ’s’, schäfer-frölich, nahe, Tyskland.

9. Foie gras – kirsebær – brioche.

2010 lbv, Passadouro, Portugal.

10. Lam – rødbede – sichuan-peber.

2012 Corbières ’classique’, dom. de la cendrillon, Frankrig.

11. Fransk vagtel – kantareller – gule beder.

2012 ’Profasio’, massimago, valpolicella, Italien.

12. Biodynamisk rå hinge – tomat – piment.

2015 Pinot gris (orange), Don Martinborough, New Zealand.

12. Is til ikke-oste spisere.

13. Stikkelsbær – ymer – dildgranité.

Egen agurkejuice med stikkelsbær, dild og lokal snaps.

14. Sensommerbær – hyld – syrnet fløde.

2014 Solaris auslese edelsüss, georg forster, Tyskland.

15. Café avec douce

En helt igennem lækker aften.❤️ Vi blev holdt kyndigt i hånden af søde tjenere, der gav os en virkelig god oplevelse. Mad, vin og atmosfære gik op i højere enhed og stemningen i rummet var hyggelig og nede på jorden. Høj kvalitet. Bedste anbefalinger herfra. 🙂